top of page

Workshops för studerande

Utbildningsledare har en gemensam utmaning:

Att säkerställa att studerande hittar passande LIA- och praktikplatser.

Som diplomerad utbildningsledare genom Yrkeshögskoleförbundet är jag väl insatt i de processer som LIA innebär. För optimering av studerandes möjligheter att säkra LIA- och praktikplatser erbjuder jag följande workshops:


  • Workshop - CV och personligt brev: Genom en interaktiv workshop guidar jag studerande genom processen att skapa ansökningshandlingar som sticker ut bland mängden och fångar arbetsgivarens /LIA-anordnarens uppmärksamhet.

       2 dagars workshop eller anpassningsbar efter önskemål.


  • Workshop - Intervjuträning och presentationsteknik: De studerande rustas med verktyg för att göra ett positivt och varaktigt intryck under intervjuer och presentationer vid LIA-ansökningar.

      1 dags workshop eller anpassningsbar efter önskemål.


Med flera års erfarenhet som karriärcoach har jag framgångsrikt hjälpt hundratals personer inom en mängd olika branscher att skapa starka ansökningshandlingar och navigera genom rekryteringsprocessen. I samband med det har jag utformat och genomfört workshops både digitalt och på plats för att lära ut bästa praxis i att skapa vinnande CV:n, personliga brev och presentationsteknik.

Intresserad?

Sign Love to Learn_edited.jpg
bottom of page