top of page

Klientomdömen

Vad andra tycker

Client 5

Y Forsyth

Learning Specialist, Vattenfall

Nina är den bästa coach jag haft. Jag gick från klarhet till klarhet och har tydligt utvecklats som person. Är tacksam att jag fått denna möjlighet och rekommenderar henne varmt!

Client 6

M Hallberg

Regionchef, Pocketgrossisten Sverige AB

Nina är en fullfjädrad coach, fullständigt prestigelös, intresserad av klienten, klurig, snabbtänkt och med en arsenal av enkla, snabba övningar. I vårt första möte stod jag inför en större förändring på jobbet där jag skulle sitta med i förhandlingar. Fick hjälp att se hur jag normalt brukar göra och jag hittade lösning på hur jag behöver vara för att lyckas i just denna sorts förhandling. Förhandlingen gick väldigt bra. (Spännande att lyckas på bara ett samtal!) Nina fick mig också snabbt "tillbaka på banan", på ett både fokuserat och lättsamt sätt, när jag svävade ut för långt. Tack Nina för dessa coachningar!

Client 4

C Olausson

Områdesansvarig, Body Shop

Nina har genom att ställa öppna frågor fått mig att fundera och tänka utanför boxen. Ibland har det varit klurigt och svårt, men med hennes sätt att ställa frågorna så har jag hittat svaren själv. Hon har också fått mig att presentera en lösning på jobbet som gynnar både mig och flera andra inblandade vilket varit helt fantastiskt. Jag kan å det varmaste rekommendera Nina.

Client 1

E Andreasson

Egenföretagare / Konsult och Projektledare inom IT

Med raka, enkla frågor har Nina hjälpt mig att komma till klarhet och lösningar i frågor som jag inte trodde var möjligt. Jag har blivit en klart bättre arbetsledare!
Gör er själva en tjänst och anlita Nina!

Client 3

S Danneborn

FAD /Film

Önskar verkligen att alla hade möjligheten till att bli coachade. Nina har hjälpt mig att utvecklas på flera plan och jag kommer ha fortsatt nytta av de olika redskap Nina presenterat för mig under våra samtal. Stort tack och varmaste rekommendationer!

Client 5

T Carlberg

Konsult inom kultursektorn

Så  proffsig coach! Med hjälp av Ninas vägledning är jag nu den projektledare jag vill vara. Fråga mina medarbetare ;)

bottom of page